24u van Essen

Zaterdag 07.09.2019 om 18.00u werd het startschot van de "24 uur van Essen" gegeven door Hilde Van Aert.

08.09.2019

Zaterdag 07.09.2019 om 18.00u werd het startschot van de “24 uur van Essen” gegeven door Hilde Van Aert, en we waren vertrokken !

Het was een geweldig weekend en wij willen dan ook iedereen bedanken die hier aan heeft meegewerkt ! Onze grote dank gaat uit naar onze sponsors hiervoor: De Rex, Zorgboerderij De Schamhoeve, Farm Fun, Het Bakkershuizeke, De Zuivelboer en Hoek City.

Ook een speciale dank aan de Dj's die voor de muzikale noot zorgden: Marcel Pex, Jiri Weyts alias DJ MASTER JAY, Seppe Vandekeybus alias DJ SEP.

Verder alle deelnemers aan het lopen, leden van ESAK, ACK en alle recreatieve lopers.

Dank je wel aan alle deelnemers van onze Stapjes-Trapjes-Hapjes route. Langs elk dorp van ons hele mooie "Essen" hebben ze gewandeld of gefietst. Dank je wel aan alle helpers ! Dank je wel aan de aanwezige kinesisten ! Dank je wel aan alle buurtbewoners, want ook door jullie waren wij in de mogelijkheid om dit te organiseren. Dank aan de gemeente, omdat zij er voor zorgden dat we tijdens de nacht verlichting hadden en voldoende nadarhekken, zodat onze lopers veilig konden lopen.

Ook een hele speciale dank je wel aan de mannen van "Oud Leiding Chiro Heist Op Den Berg", zij stapten van de trein om hier een weekendje te blijven en kwamen spontaan mee fietsen en lopen, bovendien hebben ze ook zeker hun bijdrage geleverd aan de sfeer en gezorgd voor de nodige ambiance".

Een hele speciale DANK JE WEL voor Tom en Joris van Esak, die deze actie op touw hebben gezet! Toppers. En dan natuurlijke een SUPER dank je wel aan ons madammen, ze hebben weer een puike prestatie geleverd, en zich weer mega ingezet voor onze "Goede doelen", ook dank je wel aan de gezinnen van ons madammen omdat ze achter ons staan.

24u van Essen
24u van Essen
24u van Essen
24u van Essen
24u van Essen
24u van Essen
24u van Essen
24u van Essen
24u van Essen